Πώληση Γκαρσονιέρα, Orikum, Vlorë, Αλβανία, orikum

Πώληση - Cod. 28970

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 49 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1+1
  • Όροφος: 1

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !!!
 
ΤΙΜΗ £ 25500 σε διαπραγματεύσεις
 
Πωλείται διαμέρισμα ιδιόκτητης στην Αλβανία με μπαλκόνι και θέα στον κόλπο και Καραμπουρούν μπάντα. Το διαμέρισμα πλήρως επιπλωμένο, το κτίριο εξασφάλισε πύλη εισόδου, ιδιωτική πισίνα και υπόγειο χώρο στάθμευσης. Χτισμένο το 2009, ήμουν ο πρώτος και μοναδικός ιδιοκτήτης. υπνοδωμάτιο και σαλόνι 1 με ανοιχτή κουζίνα και τραπεζαρία, μπάνιο, μπαλκόνι. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα ειρηνικά συν επιπλέον κρεβάτι. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη: ηλεκτρική κουζίνα, φούρνο αερίου, τοστιέρα, ηλεκτρικό βραστήρα, σχάρα για να πλυντήριο ρούχων, ηλεκτρική σκούπα, σίδερο, πλάκες γλάστρες κλπ, κούνια για το μωρό, λάβα από τα καθίσματα. Το διαμέρισμα είναι κλιματιζόμενο από δύο ανεξάρτητη εταιρεία αντλία θερμότητας Heier με λειτουργία θέρμανσης. Διπλά τζάμια με ρολά, συρόμενες πόρτες, πόρτα ενισχυθεί. ΠΟΤΕ διαμέρισμα δεν ήταν νοικιασμένο, εξακολουθεί να είναι «ΩΣ ΝΕΑ». Χρησιμοποιήθηκε μόνο από εμένα τόσο καλά φροντισμένος.
Αυτό το μέρος είναι το καλύτερο μέρος για να αγοράσει το Orikum. Μη διστάσετε να παρακολουθήσετε και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το. Δεν συστήνω την αγορά ακινήτων από Αλβανούς γραφεία μας καλέσετε και θα μάθετε γιατί !!!
Σε Orikum να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την καθημερινή ζωή: μπαρ, καταστήματα, τράπεζες, καφετέριες, ταχυδρομείο, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, ξενοδοχεία, εστιατόρια, γιατρό, φαρμακείο, βενζινάδικο, κλπ .. Orikum 3 χιλιόμετρα -najtansza μαρίνα στην Αδριατική !!! Przelecz Λογκάρ και το 15 χιλιόμετρα Εθνικό Πάρκο, Plaza 800,

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB