Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Uji i Ftohte, Vlorë, Αλβανία, Via Galante

Πώληση - Cod. 38431

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 2000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 30
  • Όροφος: 1 / 2 + soppalchi

ΠΩΛΗΣΗ 50% ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΗΣ ΣΤΟ JONIO MAR IN VALONA.



περιγραφή
Το κέντρο λειτουργεί τέλεια από τον Απρίλιο του 2016 - και αποτελεί μέρος ενός τουριστικού συγκροτήματος. Δημιουργημένο από ένα ξενοδοχείο και διαμερίσματα που πωλούνται ή ενοικιάζονται, ένα εστιατόριο, ένα παιδότοπο για παιδιά μεγάλων διαστάσεων και ένα σύνολο υπόγειων χώρων στάθμευσης διατίθενται επίσης στο κέντρο ευεξίας!

Επίσημη παρουσίαση του κέντρου ευεξίας Acquamarina:
Το SPA μας είναι πραγματικά μοναδικό! Μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί δίπλα-δίπλα σε κάθε τουριστική υπηρεσία, είτε πρόκειται για διαδρομές (TOUR) είτε σταθερές (τοπικοί πελάτες και οποιοδήποτε ξενοδοχείο στη Valona ή σε γειτονικές περιοχές).

Παρακάτω, μια σύντομη περιγραφή, μερικές φωτογραφίες, οι οποίες μπορούν να μαρτυρούν τα πολυτελή και ιταλικά περιβάλλοντα γεύσης:

Βρισκόμαστε στην περιοχή Acqua Fredda, 50 μέτρα από το Ιόνιο πέλαγος, στο συγκρότημα DIAMOND HILL. Έχουμε μια ακίνητη περιουσία περίπου 2000 mt2. Αποτελείται από τρεις πισίνες, ένα από τα οποία είναι καλυμμένο με κρεβάτια Idro, γυμναστήριο, πανοραμικό μπαρ, αίθουσα αλατιού, 3 αίθουσες μασάζ, 3 συναισθηματικά ντους, ιταλικό τσάι, σάουνα, ιταλικό ατμοσφαιρικό σπήλαιο, τουρκικό λουτρό, αγγειακό μονοπάτι, φινλανδικό ντους, μπανιέρα Τυρολέζικο, Τζακούζι, Θερμαινόμενες βρεφικές κούνιες, Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι αλλαγής, Εξωτερικές ντουλάπες, Εσωτερικά και εξωτερικά μπάνια, 2 υπαίθρια σολάριουμ, 40 ml Toboga. Όλα τελείως τελειωμένα με προϊόντα με κύρος και ποιότητα! Επιπλέον, υπάρχει χρήση πολλών χώρων στάθμευσης στο γκαράζ.

Τα έπιπλα και τα τελειώματα, όπως μπορείτε να δείτε από τις συνημμένες φωτογραφίες, είναι εξαιρετικής αξίας και της Ιταλικής γεύσης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB