Πώληση Βίλα, Tirane, Tirane, Αλβανία, Rruga Qemal Stafa, Te Kryqezimi I Oxhakut

Πώληση - Cod. 43807

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 778 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Το έργο προσφέρει μια αποκλειστική ευκαιρία για επένδυση σε ένα συγκρότημα κατοικιών υψηλής ποιότητας. Σε μια τεράστια έκταση 21.800 m², χτίζονται 28 μοντέρνα σπίτια, σχεδιασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και άνεσης. Κάθε σπίτι έχει καθιστικό 48 m² και βρίσκεται σε δικό του οικόπεδο περίπου 400 m² (η συνολική επιφάνεια ανά ιδιοκτησία είναι περίπου 778 m²). Επιπλέον, οι κάτοικοι επωφελούνται από κοινόχρηστους χώρους που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, πισίνα, χώρο μπάρμπεκιου και πανοραμικές βεράντες.

Τα σπίτια είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά, ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες υλικά, όπως αλουμίνιο και μπαμπού για αεροσκάφη και είναι πλήρως επιπλωμένα. Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας όπως μαύρο μάρμαρο και λευκή πέτρα. Τα κτίρια είναι επίσης εξοπλισμένα με έξυπνα συστήματα ελέγχου που περιλαμβάνουν αυτοματοποιημένα συστήματα εισόδου, έλεγχο φωτισμού και κλιματισμό. Χάρη στα βελτιωμένα συστήματα μόνωσης και ενεργειακής απόδοσης, το λειτουργικό κόστος είναι χαμηλό και η ενεργειακή απόδοση είναι υψηλή.

Η τιμή του σπιτιού είναι 200.000 ευρώ. Υπάρχουν ελκυστικές εκπτώσεις όταν αγοράζετε πολλά σπίτια: 5% έκπτωση όταν αγοράζετε 4 σπίτια, 10% έκπτωση όταν αγοράζετε 8 σπίτια, 15% έκπτωση όταν αγοράζετε 16 σπίτια και 20% έκπτωση όταν αγοράζετε και τα 28 σπίτια. Το έργο Ohri View απευθύνεται σε διεθνείς αγοραστές που αναζητούν μια επενδυτική ευκαιρία σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Ευρώπης και προσφέρει πλήρη νομική υποστήριξη για την πραγματοποίηση της αγοράς. Το έργο έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί την άνοιξη-καλοκαίρι του 2025.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB