Πώληση Δυάρι, Durres, Durres, Αλβανία, .

Πώληση - Cod. 43831

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 80 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

ID: SD-197

Beach Lifestyle στο Δυρράχιο: Μια επενδυτική ευκαιρία μακριά από τον θόρυβο του κόσμου

Το Δυρράχιο, μια από τις πιο δημοφιλείς παραθαλάσσιες πόλεις της Αλβανίας, προσφέρει τώρα συναρπαστικές ευκαιρίες επένδυσης σε ακίνητα που προσφέρουν όχι μόνο τη γοητεία της παραθαλάσσιας ζωής αλλά και τα οφέλη του συνεχώς αναπτυσσόμενου τουρισμού. Αυτό το όμορφο διαμέρισμα 2+1 στην παραλιακή περιοχή του Δυρραχίου, κατά μήκος της Rruga Pavaresia, δεν είναι μόνο ένα ονειρεμένο σπίτι, αλλά και μια εξαιρετική επένδυση.

Αυτό το διαμέρισμα 3ου ορόφου επιφάνειας 80μ² προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής της επερχόμενης ανάπτυξης Durres Marina Yacht από το ιδιωτικό μπαλκόνι. Στο ακίνητο, μπορείτε να απολαύσετε τον δυναμικό αναβρασμό της πόλης, η οποία είναι γεμάτη από καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα και αγορές ανοιχτά όλο το χρόνο, ώστε να είναι ιδανικό μέρος για ενοικίαση καταλυμάτων ή για αγορές για ιδιωτικούς σκοπούς.

Γιατί να επενδύσετε τώρα στο Δυρράχιο;

Η περιοχή του Δυρραχίου γνωρίζει συνεχή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, όπου νέες κατασκευές, αναπτύξεις ακινήτων και επενδύσεις υποστηρίζουν την άνθηση του τουρισμού. Η εγγύτητα της πόλης στο διεθνές αεροδρόμιο, καθώς και ο παραλιακός πεζόδρομος και η έντονη νυχτερινή ζωή κάνουν αυτόν τον δημοφιλή προορισμό ακόμα πιο ελκυστικό. Εάν τα διαμερίσματα αγοραστούν μαζί, μια τεράστια ιδιωτική βεράντα είναι επίσης δώρο, η οποία προσφέρει μια πραγματικά αποκλειστική εμπειρία.

Διαμέρισμα 2+1:

80 m²
3ος όροφος
Ανελκυστήρας
Μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα
150.000 €

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Szikora Hajni
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB