Πώληση Δυάρι, Saranda, Sarandë, Αλβανία, Sarande , Quarter No 3 , Street RRuga nr 6

Πώληση - Cod. 43345

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2
  • Κατάσταση κτηρίου: New building

Διαμέρισμα με θέα στη Θάλασσα
Ξεκινήστε μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης στους Αγίους Σαράντα με αυτό το σχολαστικά σχεδιασμένο διαμέρισμα, που βρίσκεται σε μια πόλη που φημίζεται για τις 300 ημέρες του ήλιου και το εξαιρετικά ευνοϊκό κλίμα. Αυτή η εκλεπτυσμένη κατοικία 100μ², που κοσμεί τον δεύτερο όροφο, αποτελεί την επιτομή μιας αρμονικής συγχώνευσης πολυτέλειας και λειτουργικότητας.
Αποτελούμενη από 2 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι κουζίνας, 2 μπάνια και ένα στρατηγικά τοποθετημένο μπαλκόνι με νοτιοανατολικό προσανατολισμό, η κατοικία αποπνέει μια ατμόσφαιρα εκλεπτυσμένης κομψότητας. Κατασκευασμένο το 2020, αυτό το ακίνητο όχι μόνο αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη αισθητική, αλλά διαθέτει επίσης ένα ασφαλές πιστοποιητικό ιδιοκτησίας, υπογραμμίζοντας τη νομική ακεραιότητα.
Ανεβάζοντας το βιοτικό σας επίπεδο, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ανελκυστήρα για απρόσκοπτη πρόσβαση και υπόκειται σε σχολαστική ετήσια διαχείριση, εξασφαλίζοντας μια απροβλημάτιστη εμπειρία ιδιοκτησίας. Τοποθετημένο μόλις 1000 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέρει ένα καταφύγιο από την αστική κραυγή, παρουσιάζοντας ένα ήρεμο καταφύγιο μακριά από τη φασαρία της πόλης.
Το ηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης, με ατομικά χειριστήρια, σε συνδυασμό με ένα κλιματιστικό, προσφέρει εξατομικευμένη διαχείριση του κλίματος όλο το χρόνο. Αυτή η κατοικία είναι κάτι περισσότερο από ένα σπίτι. είναι μια απόδειξη της επιτομής της σύγχρονης παράκτιας ζωής.
Παρέχοντας μια λύση με το κλειδί στο χέρι, το ακίνητο περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένες πόρτες, πλακάκια και είδη υγιεινής στα μπάνια. Οι κοντινοί δημόσιοι χώροι στάθμευσης βελτιώνουν την προσβασιμότητα, δίνοντας έμφαση στην άνεση τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.
Βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης, απολαύστε τα πλεονεκτήματα του καθαρού αέρα και της πανοραμικής θέας της θάλασσας και της πόλης. Με τιμή 119.900 €, αυτή η αποκλειστική προσφορά καλεί τα απαιτητικά άτομα να αδράξουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το μερίδιό τους στην επιτομή της πολυπλοκότητας στους Αγίους Σαράντα. Αναβαθμίστε τον τρόπο ζωής σας και κάντε αυτό το απαράμιλλο διαμέρισμα το καταφύγιό σας μέσα στη γοητεία της παραθαλάσσιας ζωής.
Επιλέξτε τον Eron Çumani ως τον αξιόπιστο κτηματομεσίτη σας για ένα αποδεδειγμένο ιστορικό αριστείας που εκτείνεται σε 15 χρόνια και πάνω από 100 επιτυχημένες συναλλαγές με αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Με άδεια από το Αλβανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης, παρέχουμε νομικές και ακινητοποιημένες συμβουλές για να εξασφαλίσουμε μια απρόσκοπτη και ασφαλή εμπειρία ακίνητης περιουσίας.
Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι το ποικίλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων μας, που σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να βρείτε το τέλειο ταίρι για τις ανάγκες σας. Η Eron Çumani Real Estate υπερηφανεύεται για την παροχή ευέλικτης και ευχάριστης τιμολόγησης, διασφαλίζοντας ότι η επένδυσή σας ευθυγραμμίζεται με τον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας.
Η δέσμευσή μας για διαφάνεια επεκτείνεται και στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές, όπου προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες με τα χαμηλότερα ποσοστά προμήθειας μέσω αξιόπιστων τραπεζών. Η οικονομική σας ηρεμία είναι προτεραιότητά μας.
Θέλετε να εξατομικεύσετε τον χώρο διαβίωσής σας; Προσφέρουμε μια μοναδική υπηρεσία σχεδιασμού ημιτελών ακινήτων σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, δημιουργώντας ένα σπίτι που αντικατοπτρίζει πραγματικά το στυλ και τις προτιμήσεις σας.
Για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, οι υπηρεσίες μας εκτείνονται πέρα από τη συναλλαγή. Διαπρέπει στη διαχείριση ακινήτων, ειδικά κατά την τουριστική περίοδο, είτε μέσω Airbnb είτε μέσω παραδοσιακής ενοικίασης. Αφήστε μας να φροντίσουμε τις λεπτομέρειες ενώ απολαμβάνετε τα οφέλη της επένδυσής σας.
Για να βελτιώσουμε την επικοινωνία και την κατανόηση, παρέχουμε αδειοδοτημένες μεταφραστικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ότι κάθε πτυχή του ταξιδιού σας με ακίνητα είναι σαφής και κατανοητή.
Επιλέξτε Eron Çumani Real Estate – όπου η εμπειρία, η ακεραιότητα και η πελατοκεντρική προσέγγιση συγκλίνουν για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας για ακίνητα.
Eron Cumani
Saranda invest property agjensy
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Office

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Sarandainvestproperty Agency
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB