Πώληση Μονοκατοικία, Delvine, Delvinë, Αλβανία, Delvine

Πώληση - Cod. 43365

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Ανακαλύψτε την ηρεμία στη συνοικία "Papuçi" του Delvine, μόλις 20 χλμ. από τη γραφική πόλη ή 20 λεπτά από την πολυσύχναστη πόλη των Σαράντα. Αυτό το ιδιωτικό καταφύγιο, μια κατοικία που κατασκευάστηκε προσεκτικά το 2000, καλύπτει μια έκταση 100 τετραγωνικών μέτρων σε ένα τεράστιο οικόπεδο 1.000 τετραγωνικών μέτρων διακοσμημένο με ανθισμένα εσπεριδοειδή.

Μπείτε στη ζεστασιά αυτού του σπιτιού με δύο υπνοδωμάτια, ένα άνετο σαλόνι με ένα γοητευτικό τζάκι, μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα και ένα αναζωογονητικό μπάνιο. Ο προσεγμένος σχεδιασμός και η διάταξη δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα, ιδανική τόσο για χαλάρωση όσο και για διασκέδαση.

Σε μια ήσυχη και κατοικημένη περιοχή, αυτό το κατάλυμα προσφέρει μια γαλήνια απόδραση, ενώ βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στις ανέσεις του Σαράντα. Με τιμή 135.000 €, αυτή η κατοικία δεν είναι μόνο ένα σπίτι, αλλά και ένας καμβάς δυνατοτήτων. Το εκτεταμένο οικόπεδο 1.000 τετραγωνικών μέτρων παρέχει μια ανοιχτή πρόσκληση για φαντασία και δημιουργία – ίσως την πισίνα των ονείρων σας ή άλλο εμπνευσμένο υπαίθριο σκηνικό.

Για όσους εκτιμούν την παρέα των ζώων, ο μεγάλος χώρος επιτρέπει καταφύγιο για γάτες, σκύλους ακόμα και άλογα, διασφαλίζοντας ότι κάθε μέλος της οικογένειας, γούνινο ή όχι, αισθάνεται σαν στο σπίτι του. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να καλλιεργήσετε έναν ήρεμο τρόπο ζωής, δημιουργικότητα και σύνδεση με αυτή τη γοητευτική ιδιοκτησία Delvine.
Βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από τις γοητευτικές ακτές των Σαράντα στο Delvine της Αλβανίας, γίνεται ένα καταφύγιο όπου ο τρόπος ζωής συνδυάζεται άψογα με την ιστορία, δημιουργώντας μια μαγευτική εμπειρία ζωής. Εκτός από την εγγύτητά του στη μαγική θάλασσα των Σαράντα, το Delvine προσφέρει μια μοναδική γοητεία, δελεάζοντας όσους αναζητούν ένα μέρος όπου συναντιούνται η φύση, η ιστορία και η κοινότητα.

Στο Delvine, το δέλεαρ μιας πιο αργής ζωής συνυφαίνεται με την υπόσχεση για θησαυρούς βιολογικών τροφίμων. Φανταστείτε να περπατάτε στις τοπικές αγορές όπου γιορτάζεται η γενναιοδωρία της γης με μια σειρά από φρέσκα, βιολογικά προϊόντα. Η διαθεσιμότητα βιολογικών τροφίμων όχι μόνο βελτιώνει την γευστική εμπειρία, αλλά προωθεί επίσης έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής από το αγρόκτημα στο τραπέζι, που ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη προτίμηση για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής.

Βουτηγμένο στην ιστορία, το Delvine είναι μια ζωντανή απόδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Αλβανίας. Πλακόστρωτα δρομάκια διασχίζουν την πόλη, οδηγώντας σε αρχαιολογικούς θησαυρούς που ψιθυρίζουν ιστορίες αρχαίων πολιτισμών. Από αρχαία ερείπια μέχρι καλοδιατηρημένα μνημεία, κάθε γωνιά του Delvine απηχεί περασμένους αιώνες, προσφέροντας μια αίσθηση σύνδεσης με τις ρίζες αυτού του μαγευτικού τόπου.

Αλλά η πραγματική καρδιά του Delvine είναι η ζεστή και φιλική κοινότητά του. Η πόλη είναι γεμάτη φιλικούς ανθρώπους που υποδέχονται τους νεοφερμένους με ανοιχτές αγκάλες. Είτε συμμετέχουν σε συνομιλίες σε τοπικά καφενεία, παρακολουθώντας κοινοτικές εκδηλώσεις ή απλώς απολαμβάνοντας τους καθημερινούς ρυθμούς της ζωής, οι κάτοικοι βυθίζονται στην αίσθηση του ανήκειν που καθορίζει την ουσία του Delvine.

Η επιλογή να ζήσετε στο Delvine είναι μια πρόσκληση για έναν τρόπο ζωής όπου η Θάλασσα των Σαράντα είναι στα χέρια σας, όπου το βιολογικό φαγητό είναι μια γαστρονομική απόλαυση, όπου η ιστορία είναι ζωντανός σύντροφος και μια φιλική κοινότητα γίνεται μια μεγάλη οικογένεια. Η Delvine προσκαλεί όσους αναζητούν όχι μόνο ένα μέρος για να ζήσουν, αλλά ένα μέρος όπου κάθε μέρα είναι ένα κεφάλαιο μιας ιστορίας συνυφασμένης με τη φύση, την ιστορία και τη ζεστασιά των κατοίκων.
Έρον Κουμάνι
Σαράντα επενδυτικά γραφεία ακινήτων
sarandainvestproperty@gmail. com
sarandainvestproperty@yahoo. com
00355/694801295 Mob , (VIBER) (WatsApp)
00355/674938097 (VIBER) (WatsApp)
00355/8522 5110 Γραφείο

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Sarandainvestproperty Agency
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB