Ενοικίαση Δυάρι, Saranda, Sarandë, Αλβανία, Butrinti Street

Ενοικίαση - Cod. 29557

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 60 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 3

Η προσφορά ισχύει για νοικιάσουν ένα διαμέρισμα που βρίσκεται στην πόλη των Αγίων Σαράντα - αυτό είναι το πιο ελκυστικό θέρετρο στην Αλβανία.
Το διαμέρισμα βρίσκεται στη νέα συνοικία των Αγίων Σαράντα που χαρακτηρίζεται από τη νεωτερικότητα. Το κτίριο στο οποίο το διαμέρισμα είναι καινούργιο, έχει μόνο ένα χρόνο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία περίπου 50 μ. Από την παραλία και μόλις 1 χλμ από το κέντρο των Αγίων Σαράντα. Το κέντρο είναι προσβάσιμο με το τοπικό λεωφορείο, το οποίο εκτελεί δρομολόγια κάθε ώρα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στο χωριό Ksamil (περίπου 10 χλμ.). Εκεί, μπορείτε επίσης να πάτε με το λεωφορείο.

Τρέχουσα θερμοκρασία σε Άγιοι Σαράντα 24 βαθμούς Κελσίου το χειμώνα η θερμοκρασία πέφτει έως 15 βαθμούς, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε όλο το χρόνο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB