Ενοικίαση Δυάρι, Saranda, Sarandë, Αλβανία, butrinti

Ενοικίαση - Cod. 41971

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 4

Το πολυτελές και εξοπλισμένο, πλήρως κλιματιζόμενο διαμέρισμα με μερική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος βρίσκεται στην παραλία, 50 μέτρα από την παραλία. Οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους: πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο με τουαλέτα και, επιπλέον, ξεχωριστή τουαλέτα, σαλόνι και μεγάλο μπαλκόνι 12 μέτρων. Ολόκληρο το διαμέρισμα έχει μήκος 85 μέτρα, γεγονός που εξασφαλίζει άνετη διαμονή για 8 άτομα. Οι επισκέπτες σε κάθε δωμάτιο έχουν πρόσβαση σε πολωνική τηλεόραση και ασύρματο Wi-Fi. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια. Το πλησιέστερο μπαρ είναι στην διπλανή πολυκατοικία, όπου μπορείτε να φάτε γρήγορα, φθηνά και νόστιμα.
Το πρώτο υπνοδωμάτιο διαθέτει άνετο διπλό κρεβάτι, τηλεόραση 43 ιντσών και επιτραπέζιο υπολογιστή. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει 2 διπλά κρεβάτια και τηλεόραση 32 ιντσών. Στο μεγάλο σαλόνι που είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη τηλεόραση 55 ιντσών υπάρχει ένας διπλός πτυσσόμενος καναπές, στην τραπεζαρία υπάρχει ένα τραπέζι και 6 καρέκλες. Μεγάλο μπάνιο - εκτός από την τουαλέτα και δύο νιπτήρες με καθρέφτες, διαθέτει ντουζιέρα, εκτός από το μπάνιο στο διαμέρισμα υπάρχει ξεχωριστή τουαλέτα με μικρό νιπτήρα. Η κουζίνα παρέχει όλα όσα είναι απαραίτητα - ψυγείο με καταψύκτη, επαγωγική κουζίνα, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ηλεκτρικό βραστήρα και πλυντήριο πιάτων. Φυσικά, στην κουζίνα υπάρχουν και πιάτα, μαχαιροπίρουνα και ένα σετ μαγειρικά σκεύη. Άλλος εξοπλισμός του διαμερίσματος είναι πλυντήριο ρούχων, σίδερο, πτυσσόμενο στεγνωτήριο ρούχων, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες μπάνιου και πιστολάκι μαλλιών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB